Zamieszczone przez nokius
Jak na razie docieranie i spokojna jazda. A jak spalanie spadło czy wzrosło?
Jak na razie docieranie i spokojna jazda. A jak spalanie spadło czy wzrosło?
Ja mam swój sprzęt czyli INFINITY+wzmacniacz MAGNAT GLADIATOR + kondesator DIETZ za 300zł
) Tylko pamiętaj żeby to była skrzynia basowa a nie tuba!
Zaraz po zakupie tuby stwierdziłem że wystarczy nawet na seryjnych głośnikach ale teraz wolałbym coś konkretniejszego z dobrym i czystym dźwiękiem, jeśli możecie to podajcie jakieś linki jaki sprzęt warto kupić
Dzieki bardzo za odpowiedzi i oczywiście punkty za pomoc już poleciały
ziutsane, punkcik za pomoc :wink:
bedziesz zadowolony. Jak sub bedzie mial impedancje 2 Ohm to piec zapoda mu cos kolo 500-530 W RMS. Jak bedzie 4 Ohm to to jak dobrze pamietam piec daje 300-325 RMS. Ma tez regulacje fazy 0-180. Podbicie basu do 12 DB, pilota z kablem do sterowania natezenia basu z kabiny i nie pamietam co jeszcze...

z subem nie da sie mniej jezeli chodzi o w miare fajnie plumkajace granie no i licze, ze skrzynie sobie wystrugasz sam to z jakies 60 zl za material wyjdzie moze 80
Jeśli chodzi o skrzynie to nie ma problemu, tube też sam składałem :wink: No to teraz pozostaje powoli zamawiać

ops:
Mam model 62.1 i grają porządnie jak na swoją klasę cenową. Mają jeszcze jedną zaletę - wyrabiają się na samym radiu, przez co nie mam jeszcze wzmacniacza na przód a zaoszczędzoną kasę mogłem przeznaczyć na co innego (też miałem nie za wiele kaski).
ja dalem tylko propozycje (wedle tego co sluchalem i jestem pewien co do jakosci sprzetu w polaczeniu z cena). Mozecie podac inne propozycje :diabelski_usmiech
Komentarz